Seurakuntien keittiöhenkilöstölle ja kasvisruoasta tai ympäristöasioista kiinnostuneille järjestetään yhden päivän koulutus 23.01.2020.
Tilaisuudessa jaetaan tietoa ympäristöasioista, uuden kirkon ympäristödiplomi-käsikirjan sisällöstä sekä mitkä asiat erityisesti sisällöllisesti koskevat keittiöiden toimintaa. Lisäksi tarjolla on kattava tietopaketti yhä kasvavaan kasvisruoan kysyntään sekä tietoa raaka-aineista ja tuotteista. Tilaisuudessa jaetaan vakioitua reseptiikkaa avuksi kasvisruokailujen suunnitteluun. Päivän runsaasta kasvisbuffeesta on myös vakioidut ohjeet tarjolla.
Koulutus tapahtuu Seinäjoen seurakunnan seurakuntakeskuksessa osoitteessa Koulukatu 24 60100 Seinäjoki. Sisäänkäynti tapahtuu Ala-Kuljun kadun kautta. Päivä toteutetaan seurakuntasalissa.
· 8:20-8:45 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
· 8:45-8:50 Päivän avaus Kai Jantunen
· 8:50-10:15 Kirkon ilmastostrategia ja ympäristödiplomin käsikirja- tavoitteet ja suositukset keittiöille Eija Grönqvist
· 10:15-12:15
*Kasvisruokaan liittyvä termistö
*Kasvisruokailu ja ravitsemus
*Lisää kasvista ja lähiruokaa lautaselle
Asta Asunmaa
· 12:15-13:15 Lounas
· 13:15-13:40 Atrian puheenvuoro Anna-Mari Honkaniemi
· 13:40 -15:15 Valion puheenvuoro Satu Mäkelä
· 15:15- 16:15 Kahvit ja tuote-esittelyihin tutustuminen, reseptien jakoa.
Päivän koulutukseen osallistuminen 30€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset seuraavan linkin kautta 10.01.2020 klo 16:00 mennessä